BEZ LAKTOZY BIO

*BIOGURT Alternatywa wegańska fermentowanego kefiru z kokosa, bez cukru (400g) - BIO (f)

  • Dodaj recenzję
  • Kod: 8436542195652
    Producent: BIOGURT
  • Produkt na bazie fermentowanych ekologicznych orzechów kokosowych z wegańskimi kulturami kefiru. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Opakowanie (łącznie z naklejką) bez aluminium i bez bisfenolu - w 100% nadające się do recyklingu!

    Alternatywa wegańska fermentowanego kefiru z kokosa, bez cukru BIO

    Masa netto: 400g 

    Producent: BIOGURT

    Dystrybutor: Eko Wital

    Kraj pochodzenia: Hiszpania

    Składniki: woda, miąższ kokosowy* (33% orzech kokosowy*72%,woda), skrobia*, substancja zagęszczająca:(agar-agar*, mączka chleba świętojańskiego*) wegańskie kultury kefiru *  

    *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych

    Wartości odżywcze w 100g:

    Wartość energetyczna (kJ/kcal): 368 kJ/ 89 kcal
    Węglowodany (g): 3,1
     - w tym cukry (g): 0,9
    Tłuszcz (g): 8,0
     - w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 7,4

    Białko (g): 0,9
    Sól (g): 0,1

    Alergeny: orzechy

    Możliwe alergeny: może zawierać inne orzechy

    Certyfikat: PL-EKO-07, rolnictwo spoza UE, DE-ÖKO-005

    Warunki przechowywania: przechowywać w lodówce od 2°C do 8°C. Po otwarciu zużyć w ciągu 3 dni.

     

    Produkt naturalny: TAK 

    Bez barwników: TAK 

    Bez konserwantów: TAK 

    Bez jaj: TAK 

    Bez orzechów: NIE 

    Bez drożdży: TAK