


*BIOGURT Alternatywa wegańska fermentowanego kefiru z kokosa, bez cukru (400g) - BIO (f)
Alternatywa wegańska fermentowanego kefiru z kokosa, bez cukru BIO
Masa netto: 400g
Producent: BIOGURT
Dystrybutor: Eko Wital
Kraj pochodzenia: Hiszpania
Składniki: woda, miąższ kokosowy* (33% orzech kokosowy*72%,woda), skrobia*, substancja zagęszczająca:(agar-agar*, mączka chleba świętojańskiego*) wegańskie kultury kefiru *
*składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 368 kJ/ 89 kcal
Węglowodany (g): 3,1
- w tym cukry (g): 0,9
Tłuszcz (g): 8,0
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 7,4
Białko (g): 0,9
Sól (g): 0,1
Alergeny: orzechy
Możliwe alergeny: może zawierać inne orzechy
Certyfikat: PL-EKO-07, rolnictwo spoza UE, DE-ÖKO-005
Warunki przechowywania: przechowywać w lodówce od 2°C do 8°C. Po otwarciu zużyć w ciągu 3 dni.
Produkt naturalny: TAK
Bez barwników: TAK
Bez konserwantów: TAK
Bez jaj: TAK
Bez orzechów: NIE
Bez drożdży: TAK