*BIOGURT Alternatywa wegańska fermentowanego kefiru z migdałów, bez cukru (400g) - BIO (f)
Alternatywa wegańska fermentowanego kefiru z migdałów, bez cukru BIO
Masa netto: 400g
Producent: BIOGURT
Dystrybutor: Eko Wital
Kraj pochodzenia: Hiszpania
Składniki: woda, MIGDAŁY* (10%), skrobia*, substancja zagęszczająca: agar-agar*, wegańskie kultury kefiru
*składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 313 kJ/ 75 kcal
Węglowodany (g): 3,7
- w tym cukry (g): 0
Tłuszcz (g): 5,5
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0,5
Białko (g): 2,3
Sól (g): 0,1
Alergeny: migdały
Możliwe alergeny: może zawierać inne orzechy
Certyfikat: PL-EKO-07, rolnictwo spoza UE, DE-ÖKO-005
Warunki przechowywania: przechowywać w lodówce od 2°C do 8°C. Po otwarciu zużyć w ciągu 3 dni.
Produkt naturalny: TAK
Bez barwników: TAK
Bez konserwantów: TAK
Bez jaj: TAK
Bez orzechów: NIE
Bez drożdży: TAK
Certyfikat BIO: | Tak |
Bezglutenowy (certyfikat): | Nie |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Tak |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Nie |
Bez dodatku cukru: | Tak |