BEZGLUTENOWE BIO

SCHAR Babeczki z czekoladą bezglutenowe Madeleines Choco (150g) - BIO

Dodaj recenzję
Kod: 8008698030301
Bezglutenowe, ekologiczne babeczki z czekoladą. Opracowane specjalnie dla osób nietolerujących glutenu. Wyprodukowane z francuskich jaj wolnoklatkowych i mąki migdałowej, bez użycia glutenu i oleju palmowego.

Masa netto: 150g


Pochodzenie: Francja

Składniki: JAJA* 27%, gorzka czekolada* 15% (miazga kakaowa*, cukier*, masło kakaowe*), olej słonecznikowy*, półpełnoziarnista mąka ryżowa*, cukier trzcinowy*, inulina* (agawa), skrobia z tapioki*, wióry z czekolady* 6,5% (miazga kakaowa*, cukier*, masło kakaowe*), mąka MIGDAŁOWA* 3,4%, odtłuszczone kakao w proszku*, miód*, substancje spulchniające: węglan sodu, fosforan wapnia; emulgator: lecytyna słonecznikowa*, sól morska, substancja zagęszczająca: guma guar*. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.

Warunki przechowywania: Przechowywac w suchym i chlodnym miejscu.

Możliwe alergeny: orzechy laskowe
Alergeny: jaja, migdały


WARTOŚĆ ODŻYWCZA PRODUKTU NA 100G:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1824/439
Białko (g): 7,4
Węglowodany (g): 36
W tym cukry (g): 21
Tłuszcz (g): 26
W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 6,9
Błonnik pokarmowy (g): 13
Sól (g): 1,0

Produkt BIO: TAK
Produkt BEZGLUTENOWY: TAK
Produkt BEZLAKTOZOWY: TAK

Certyfikat BIO: Tak
Bezglutenowy (certyfikat): Tak
Bez laktozy: Nie
Wegetariański: Nie
Wegański: Nie
Bez glutenu w składnikach: Tak
Bez dodatku cukru: Nie