BEZGLUTEN Ciasto kokosowe bezglutenowe (240g)
Ciasto kokosowe bezglutenowe
Masa netto: 240g
Producent: BEZGLUTEN Sp. Z o.o.
Dystrybutor: Bezgluten
Kraj pochodzenia: Polska
Składniki: JAJA, olej rzepakowy, mąki (ryżowa, kokosowa 1,1%), skrobie (kukurydziana, ryżowa), cukier, syrop ryżowy,substancja utrzymujaca wilgoć: glicerol, jogurt w proszku (zawiera laktozę i białka mleka), biała czekolada (zawiera mleko, soje i laktozę), pasta kokosowa 1,9% (zawiera białka mleka), substancje spulchniające: węglany sodu, difosforany, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa, aromat
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1844 kJ/ 440 kcal
Węglowodany (g): 55
- w tym cukry (g): 28
Tłuszcz (g): 22
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 3,7
Białko (g): 5,6
Sól (g): 0,18
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Produkt wegetariański: TAK
Produkt wegański: NIE
Bez glutenu w składnikach: TAK
Bez laktozy: NIE
Bez cukru: NIE
Bez barwników: TAK
Bez jaj: NIE
Bez orzechów: TAK
Certyfikat BIO: | Nie |
Bezglutenowy (certyfikat): | Tak |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Nie |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Nie |