TEKMAR Baton wysokoproteinowy o smaku czekoladowym (60g)
Baton wysokoproteinowy o smaku czekoladowym
Masa netto: 60g
Producent: TEKMAR
Dystrybutor: BIOZONA Piotr Rorat
Pochodzenie: Słowacja
Skład: koncentrat białka z serwatki i izolat białka sojowego 23,5 %, syrop glukozowy, polewa kakaowa 17% (cukier, olej palmowy, kakao w proszku 16%, emulgator: lecytyna z soi, aromat), oligofruktoza, rodzynki 4% (rodzynki, olej słonecznikowy), płatki sojowe, tłuszcz palmowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, ciemna czekolada 2% (miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna z soi, aromat), produkty zbożowe kakaowe (mąka pszenna, mąka ryżowa, cukier, kakao w proszku, sól), olej rzepakowy, kakao w proszku, emulgator: lecytyny z soi, regulator kwasowości: kwas mlekowy, sól, witaminy (tiamina, ryboflawina, B6, B12, niacyna, kwas pantotenowy, biotyna, kwas foliowy, E,C), wapń (węglan wapnia), magnez (tlenek magnezu), aromat
Informacje o alergenach: zawiera soję. Może zawierać orzeszki ziemne, orzechy, sezam, jaja i dwutlenek siarki.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1573/376
Białko (g): 25
Węglowodany (g): 37,8
W tym cukry (g): 21,5
Tłuszcz (g): 15,8
W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 8,3
Sól (g): 0,4
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu w temp. do 25°C.
Certyfikat BIO: | Nie |
Bezglutenowy (certyfikat): | Nie |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Tak |
Wegański: | Tak |
Bez glutenu w składnikach: | Nie |
Bez dodatku cukru: | Nie |