CEREA Baton z pieczonych płatków owsianych, belgijska czekolada flapjack, bezglutenowy (60g)2 - BIO (v)
Baton z pieczonych płatków owsianych, belgijska czekolada flapjack, bezglutenowy BIO
Masa netto: 60g
Producent: CEREABAR S.R.O.
Dystrybutor: Stewiarnia Sp. z o.o.
Kraj pochodzenia: Czechy
Składniki: płatki owsiane bezglutenowe 35%, masło, syrop złoty - częściowo inwertowany syrop z trzciny cukrowej, pełne mleko słodzone (mleko, cukier, laktoza), belgijska czekolada gorzka 9% (miazga kakaowa, cukier, emulgator: lecytyna sojowa, aromat naturalny: wanilia) , migdały 4%, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, odtłuszczone mleko w proszku, melasa z trzciny cukrowej, aromat czekoladowy, sól.
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1810 kJ/ 431 kcal
Węglowodany (g): 47
- w tym cukry (g): 27
Tłuszcz (g): 21
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 8
Błonnik (g): 7
Białko (g): 11
Sól (g): 0,1
Alergeny: może zawierać kawałki łupin orzechów i ślady jaj, soi, orzechów, mleka, sezamu, musztardy i selera.
Warunki przechowywania: w suchym miejscu w max. 25 ° C i wilgotności względnej 70%, chronić przed mrozem i bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Produkt naturalny: TAK
Produkt wegetariański: TAK
Produkt wegański: TAK
Bez glutenu w składnikach: TAK
Bez cukru: NIE
Bez barwników: TAK
Bez konserwantów: TAK
Certyfikat BIO: | Tak |
Bezglutenowy (certyfikat): | Tak |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Tak |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Nie |