BEZGLUTENOWE BIO

(Zestaw) BETTER THAN FOODS Makaron konjac thai style, noodle, bezglutenowy (4x385g) - BIO

Dodaj recenzję
Kod: 786471696194x4
Makaron noodle konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.
  • Makaron (konjac typu noodle) bezglutenowy BIO

Makaron noodle konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.

  • Makaron (konjac typu noodle tagliatelle), bezglutenowy BIO

Makaron tagliatelle konjac jest źródłem błonnika o niskiej kaloryczności. Nie zawiera glutenu, tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana jest w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.

  • Makaron (konjac noodle thai style), bezglutenowy (385g) - BIO

    Makaron thai style konjac jest źródłem błonnika o niskiej kaloryczności. Nie zawiera glutenu, tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana jest w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.
  • Makaron (konjac typu noodle angel hair), bezglutenowy BIO

Makaron angel hair konjac jest źródłem błonnika o niskiej kaloryczności. Nie zawiera glutenu, tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana jest w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Sposób przygotowania I: Odsączyć na sitku, przepłukać zimną wodą, dodać do ulubionej potrawy.
Sposób przygotowania II : Gotować ok. 5 minut, odsączyć, dodać do ulubionej potrawy.                                                         
Sposób przygotowania III : Smażyć przez 5 minut na patelni, dodać do ulubionej potrawy.

 

Masa netto: 4 x 385g 

Producent: BETTER THAN FOODS 

Kraj poducenta: Wielka Brytania

Składniki: woda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik owsiany* (bez glutenu)

*składniki pochodzące z upraw ekologicznych

Alergeny: Produkowano w zakładzie przetwarzającym soję, owies i siarczyny

Certyfikat: tak

 

Produkt naturalny: TAK 

Produkt wegetariański: TAK 

Produkt wegański: TAK  

Bez glutenu w składnikach: TAK 

Bez laktozy: TAK 

Bez cukru: TAK 

Bez barwników: TAK 

Bez konserwantów: TAK 

Bez jaj: TAK 

Bez drożdży: TAK 

Certyfikat BIO: Tak
Bezglutenowy (certyfikat): Tak
Bez laktozy: Nie
Wegetariański: Tak
Wegański: Nie
Bez glutenu w składnikach: Tak
Bez dodatku cukru: Nie