Gulasz warzywny z tofu Bezglutenowy (400g) GEFREED
Produkt wykonany w kuchni rodzinnej z naturalnych produktów. Nadaje się dla osób chorych na celiakie. Bez konserwantów, bez MOM, bez sztucznych barwników i aromatów. Wystarczy podgrzać w rondlu na małym ogniu 7-10 minut lub w mikrofalówce 3-4 minut. Podawać z makaronem, ryżem, kaszą jaglaną lub grillowanymi warzywami np. cukinią i i czerwoną papryką. SKŁADNIKI: Sos 50% (przecier pomidorowy 66% warzywa 34%: marchew, cebula, czosnek, ziemniaki), ciecierzyca 15%, tofu 10% (woda, soja, substancja wiążąca-siarczan wapnia), marchewka w kawałkach 10%, fasola czerwona konserwowa 7,5%, cukinia 5%, papryka czerwona 2,5%, sól, olej rzepakowy, bazylia, oregano, pieprz, kmin rzymski, papryka słodka, papryka wędzona, suszone chilli, gałka muszkatołowa, przeciwutleniacz-ekstrakt rozmarynu.
Certyfikat BIO: | Nie |
Bezglutenowy (certyfikat): | Tak |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Tak |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Nie |