


BIO-PIEKARNIA Chleb hruby żytni sitkowy (680g) (dostawa do sklepu - wtorek ) (f)
Chleb hruby żytni sitkowy ekologiczny
Masa netto: 680g
Producent: Bio-Piekarnia "W Grzybowskiej Arce".
Składniki: żyto - eko, zaczyn z mąki żytniej, sól.
Certyfikacja: Produkt rolnictwa ekologicznego pod kontrolą AgroBIOTest RE-07/2005/PL.
Przepis
Czy wiesz, że BROKUŁY... są jedzone w dużych ilościach przez kulturystów oraz sportowców, ponieważ wzmacniają stawy i obniżają poziom kortyzolu, który wytwarza się w organizmie po przetrenowaniu.
SKŁADNIKI:
- 1 szt. awokado
- 3 różyczki brokułu
- pół ząbka czosnku
- szczypta soli morskiej
- 3 łyżeczki koperku
- kromka chleba razowego
- gałka muszkatołowa
- sok z cytryny
PRZYGOTOWANIE:
Brokuła ugotuj. Odcedź i zmiksuj z awokado. Dodaj czosnek, przyprawy, sok z cytryny oraz posiekany koperek. Wymieszaj. Podawaj na kanapce z chleba razowego. Dla osoby na diecie bezglutenowej użyj pieczywa bez zawartości glutenu. Gotową pastę możesz posypać pestkami słonecznika, dyni, sezamu.