


SCHAR Chleb wieloziarnisty z gryką bezglutenowy bez laktozy - Vollkornbrot (250g)
Chleb wieloziarnisty z gryką Volkornbrot bezglutenowy bez laktozy
Skład: mąka ryżowa razowa 34%, woda, proso 8%, gryka 7%,ziarna słonecznika 7%, otręby łubinu, mąka łubinowa, zagęszczacz: guma guar, syrop z buraków cukrowych,sól,syrop karmelowy,drożdże.
Masa netto: 250g/5x50g
Pochodzenie: Niemcy
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 236 kcal (998 kJ)
Białko: 7,5g
Węglowodany: 30,5g
w tym cukry: 2g
Tłuszcz: 7g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8g
Błonnik pokarmowy: 9,2g
Sól: 0,3g
Producent: Dr.Schar Deutschland GmbH, Simmerweg 12, 35085 Ebsdorfergrund
Dystrybutor: Eko-Wital Sp. z o.o., ul. Jagiellońska 82, 03-301 Warszawa
Informacje dodatkowe:
Chleb krojony.
- bezglutenowy
- bez laktozy
- bez pszenicy
Pakowane w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Data minimalnej trwałości: nie krótsza niż 2 miesiące.
Certyfikat BIO: | Nie |
Bezglutenowy (certyfikat): | Nie |
Bez laktozy: | Tak |
Wegetariański: | Nie |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Nie |
Bez dodatku cukru: | Nie |