BEZGLUTENOWE WEGETARIAŃSKI BIO

BIOPONT Chrupki ryżowe ze szpinakiem i porem bezglutenowe (60 g) - BIO

Kod: 5998858703929
Producent: BIOPONT
Bezglutenowe chrupki ryżowe o smaku szpinaku i pora.  >>> BEZ dodatku cukru >>> BEZ glutaminianu sodu
Masa netto: 60 g
Producent: BIOPONT
Dystrybutor: Bio Planet
Kraj producenta: Węgry
Kraj pochodzenia składników: rolnictwo spoza UE
Składniki: ryż*, olej słonecznikowy*, szpinak* (1,8 %), por* (1,5 %), sól morska, cebula*, pieprz*
*certyfikowany składnik ekologiczny

Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1754 kJ / 419 kcal
Tłuszcz: 16,4 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 56,3 g
W tym cukry: 2,9 g
Błonnik: 9,1 g
Białko: 7,0 g
Sól: 1,1 g

Możliwe alergeny: może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY ziemne
Warunki przechowywania:
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Produkt naturalny: TAK
Produkt wegetariański: TAK
Produkt wegański: TAK
Bez glutenu w składnikach: TAK
Bez laktozy: TAK
Bez cukru: NIE
Bez sztucznych barwników: TAK
Bez konserwantów: TAK
Bez jaj: TAK
Bez orzechów: TAK
Bez drożdży: TAK

 

Certyfikat BIO: Tak
Bezglutenowy (certyfikat): Tak
Bez laktozy: Nie
Wegetariański: Tak
Wegański: Tak
Bez glutenu w składnikach: Tak
Bez dodatku cukru: Nie

Opinie o produktach i sklepie

Opinie o produktach i sklepie