



BIOPONT Chrupki ryżowe ze szpinakiem i porem bezglutenowe (60 g) - BIO
Kod: 5998858703929
Producent: BIOPONT
Bezglutenowe chrupki ryżowe o smaku szpinaku i pora.
>>> BEZ dodatku cukru
>>> BEZ glutaminianu sodu
Więcej
Masa netto: 60 g
Producent: BIOPONT
Dystrybutor: Bio Planet
Kraj producenta: Węgry
Kraj pochodzenia składników: rolnictwo spoza UE
Składniki: ryż*, olej słonecznikowy*, szpinak* (1,8 %), por* (1,5 %), sól morska, cebula*, pieprz*
*certyfikowany składnik ekologiczny
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1754 kJ / 419 kcal
Tłuszcz: 16,4 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 56,3 g
W tym cukry: 2,9 g
Błonnik: 9,1 g
Białko: 7,0 g
Sól: 1,1 g
Możliwe alergeny: może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY ziemne
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Produkt naturalny: TAK
Produkt wegetariański: TAK
Produkt wegański: TAK
Bez glutenu w składnikach: TAK
Bez laktozy: TAK
Bez cukru: NIE
Bez sztucznych barwników: TAK
Bez konserwantów: TAK
Bez jaj: TAK
Bez orzechów: TAK
Bez drożdży: TAK
Certyfikat BIO: | Tak |
Bezglutenowy (certyfikat): | Tak |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Tak |
Wegański: | Tak |
Bez glutenu w składnikach: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Nie |