BEZ LAKTOZY BEZGLUTENOWE WEGETARIAŃSKI

PROCELI Ciabatta z ziarnami - bułki do zapiekania bezglutenowe bez laktozy (120 g)

Kod: 8436008308299
Producent: PROCELI
Bułki do zapiekania bezglutenowe - klasyczna, rustykalna ciabatta z miękkim miąższem z lnem, makiem i nasionami słonecznika. Wystarczą 3 minuty w piekarniku, aby uzyskać chrupiącą skórkę chleba bogatą w błonnik. >>> 2 bułki w opakowaniu
Masa netto: 120 g
Producent: PROCELI
Dystrybutor: Eko Wital
Kraj producenta: Hiszpania
Składniki: woda, mąka ryżowa, skrobia ryżowa, skrobia z tapioki, błonnik babki płesznik, olej słonecznikowy, siemię lniane (2,5%), cukier, odwodniony nieaktywny zakwas ryżowy, substancje zagęszczające: E464, guma guar; drożdże, mak (1,5%), nasiona słonecznika (0,8%), sól, mączka z chleba świętojańskiego, substancje konserwujące: E202, E281; emulgator: E471, aromaty.
*składniki ekologiczne

Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1177/280 
Tłuszcz: 7,6 g
w tym kwasy nasycone: 0.9 g
Węglowodany: 44,0 g
w tym cukry: 3.3 g
Błonnik: 9,8 g
Białko: 3,7 g
Sól: 1,0 g 

Alergeny: drożdże, mak
Możliwe alergeny:
jaja
Warunki przechowywania:
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Data minimalnej trwałości: nie krótsza niż 24 dni

Produkt naturalny: TAK
Produkt wegetariański: TAK
Produkt wegański: TAK
Bez glutenu w składnikach: TAK
Bez laktozy: TAK
Bez cukru: NIE
Bez sztucznych barwników: TAK
Bez konserwantów: NIE
Bez jaj: TAK
Bez orzechów: TAK
Bez drożdży: NIE

 

Opinie o produktach i sklepie

Opinie o produktach i sklepie