Nowość
BEZ LAKTOZY BEZGLUTENOWE WEGETARIAŃSKI BIO
Nowość

SOLE Czekolada gorzka 73% kakao słodzona syropem z agawy bezglutenowa (100 g) - BIO

Kod: 8411066003119
Producent: SOLE
Czekolada gorzka z 73% zawartością kakao, słodzona syropem z agawy. >>> Składniki z upraw ekologicznych >>> Wegańska >>> Bezglutenowa >>> Produkowana zgodnie z zasadami Fairtrade
Masa netto: 100 g
Producent: SOLE
Dystrybutor: Bio Planet
Kraj producenta: Hiszpania
Składniki: kakao*, syrop z agawy*, masło kakaowe*, błonnik* (z agawy)
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Wartości odżywcze w 100 g:
Wartość energetyczna: 2305 kJ/555 kcal
Tłuszcz: 36,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26,2 g
Węglowodany: 34,9 g
w tym cukry: 0,7 g
Błonnik: 7,2 g
Białko: 8,6 g
Sól: 0,01 g
Możliwe alergeny: orzechy, mleko
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Produkt naturalny: TAK 
Produkt wegetariański: TAK
Produkt wegański: TAK
Bez glutenu w składnikach: TAK
Bez laktozy: TAK
Bez cukru: NIE
Bez sztucznych barwników: TAK
Bez konserwantów: TAK 
Bez jaj: TAK
Bez orzechów: TAK 
Bez drożdży: TAK