HAPPY BENJAMINO Czekolada wegańska raw z jagodami goji, nerkowcami, i olejkiem pomarańczowym bezglutenowa (25g) - BIO
Czekolada wegańska raw z jagodami goji, nerkowcami i olejkiem pomarańczowym bezglutenowa BIO
Wegańska czekolada, bez cukrów rafinowanych, lecytyny sojowej i mleka.
Masa netto: 25g
Producent: BIOBENJAMIN
Dystrybutor: Eko-Wital Sp.z o.o.
Pochodzenie: Bułgaria
Skład: miazga kakao raw*, nektar z kwiatów kokosa suszony*, tłuszcz kakaowy*, ORZECHY NERKOWCA* 8%, jagody goji suszone* 5%, olejek pomarańczowy* 0,04%, wanilia Bourbon*. Zawartośc kakao min. 70%
*składniki pochodzące z konrolowanych upraw ekologicznych
Informacje o alergenach: Zawiera orzechy nerkowca.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 2389 kJ / 571 kcal
Białko (g): 8,8
Węglowodany (g): 44,4
W tym cukry (g): 25,5
Tłuszcz (g): 39,8
W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 20,3
Sól (g): 0,009
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
PRODUKT BIO: TAK
PRODUKT BEZ GLUTENU: TAK
PRODUKT BEZ LAKTOZY: TAK
PRODUKT WEGETARIAŃSKI: TAK
PRODUKT WEGAŃSKI: TAK
Certyfikat BIO: | Tak |
Bezglutenowy (certyfikat): | Tak |
Wegetariański: | Nie |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Tak |