HAPPY BENJAMINO Czekolada wegańska raw z kokosem bezglutenowa (25g) - BIO
Czekolada wegańska raw z kokosem bezglutenowa BIO
Wegańska czekolada, bez cukrów rafinowanych, lecytyny sojowej i mleka.
Masa netto: 25g
Producent: BIOBENJAMIN
Dystrybutor: Eko-Wital Sp.z o.o.
Pochodzenie: Bułgaria
Skład: miazga kakaowa raw*, suszony nektar z kwiatów kokosa*, krem z kokosa* 12,5%, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon*. Zawartość kakao min. 50%
*składniki pochodzące z konrolowanych upraw ekologicznych
Informacje o alergenach: Zawiera orzechy nerkowca.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 2345 kJ/ 560 kcal
Białko (g): 6,4
Węglowodany (g): 48,7
W tym cukry (g): 35,6
Tłuszcz (g): 37,8
W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 24,3
Sól (g): 0,006
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
PRODUKT BIO: TAK
PRODUKT BEZ GLUTENU: TAK
PRODUKT BEZ LAKTOZY: TAK
PRODUKT WEGETARIAŃSKI: TAK
PRODUKT WEGAŃSKI: TAK
Certyfikat BIO: | Tak |
Bezglutenowy (certyfikat): | Tak |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Tak |