BEZGLUTENOWE WEGETARIAŃSKI BIO

AUGA Danie żółte curry z brązowymi pieczarkami i ciecierzycą bezglutenowe (283g) - BIO

Dodaj recenzję
Kod: 4779039732249
Producent: AUGA
Ekologiczne, bezglutenowe danie gotowe z brązowymi pieczarkami, ciecierzycą i warzywami w sosie na bazie żółtego curry i kokosa.

Masa netto: 283g

Producent: AUGA

Dystrybutor: Eko-Wital Sp.z o.o.

Pochodzenie: Litwa

Skład: woda, krem kokosowy* (ekstrakt z kokosa* 60%, woda), pieczarka* (łac. Agaricus bisporus), papryka*, marchew*, fasola mung* 3,8%, czarny ryż* 2,1%, smażona cebula* (cebula* , olej słonecznikowy*), cukier*, mąka ryżowa*, przyprawy zielone curry* 0,8% (zawiera: por*, cebulę*, chili*), sól morska. *

*składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych

Informacje o alergenach: Zawiera gluten

Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 425/102
Węglowodany (g): 10,8
 - w tym cukry (g): 4,4
Tłuszcz (g): 4,7
 - w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 3,9
Błonnik(g): 2,7
Białko (g): 2,8
Sól (g): 0,79

Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze 0-25°C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
 

Produkt naturalny: TAK
Produkt wegetariański: TAK
Produkt wegański: TAK
Bez glutenu w składnikach: TAK
Bez laktozy: TAK
Bez cukru: NIE
Bez barwników: TAK
Bez konserwantów: TAK
Bez jaj: TAK
Bez orzechów: TAK
Bez drożdży: TAK