Kapusta czerwona z jabłkiem BIO
Masa netto: 340g
Producent: EKO WITAL
Pochodzenie: Polska
Skład: kapusta czerwona*, woda, jabłko* 7%, cukier trzcinowy*, ocet spirytusowy*, skrobia kukurydziana*, sól morska
*składniki pochodzenia ekologicznego
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 242/57
Białko (g): 0,7
Węglowodany (g): 11,9
W tym cukry (g): 10,2
Tłuszcz (g): 0,3
W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0
Sól (g): 0,6
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu. Nie przechowywać w wilgotnych warunkach z powodu ryzyka korozji pokrywy. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
PRODUKT BIO: TAK