AUGA Fasola cannellini w sosie pomidorowym (400g) - BIO
Fasola cannellini w sosie pomidorowym BIO
Masa netto: 400g
Producent: AUGA
Dystrybutor: Eko-Wital Sp.z o.o.
Pochodzenie: Litwa
Skład: fasola biała* 60%, sos pomidorowy* 40% (woda, przecier pomidorowy* 20%, cukier*, ocet spirytusowy*, sól morska, przyprawy*)
*składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 393 kJ/ 93 kcal
Białko (g): 6,2
Węglowodany (g): 16,4
W tym cukry (g): 4,6
Tłuszcz (g): 0,25
W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0,06
Błonnik pokarmowy (g): 4
Sól (g): 0,6
Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze 0-25°C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
PRODUKT BIO: TAK
PRODUKT WEGETARIAŃSKI: TAK
PRODUKT WEGAŃSKI: TAK
Certyfikat BIO: | Tak |
Bezglutenowy (certyfikat): | Nie |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Nie |