BEZGLUTENOWE BIO

AUGA Fasola czerwona kidney w sosie chilli (400g) - BIO

Dodaj recenzję
Kod: 4779039730382

Fasola czerwona Kidney w sosie chilli

Skład: czerwona fasola* 60%, sos chili* 40% (woda, przecier pomidorowy* 20 %, cukier*, ocet spirytusowy*, sól morska, papryczki chili* 0,3%, przyprawy)
*składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych

Masa netto: 400g
Masa po odsączeniu: 220g

Pochodzenie: Litwa

Wartość odżywcza produktu na 100g:

Wartość energetyczna 395 kJ/93 kcal 
Tłuszcz 0,3g
w tym tłuszcze nasycone 0,04g
Węglowodany 16,6g
w tym cukry 4,6g
Błonnik 4g
Białko 6g
Sól: 0,6g

Certyfikacja: LT-EKO-001

Producent: Kooperatine bendrove "Grybai LT", Zibalu str.37, LT-19124 Sirvintos

Dodatkowe informacje:
Przechowywać w temperaturze od 0 stopni C do 25 stopni C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.

Data minimalnej trwałości: nie krótsza niż 3 miesiące

Certyfikat BIO: Tak
Bezglutenowy (certyfikat): Nie
Wegański: Nie
Bez glutenu w składnikach: Nie