



GANDOLA Ciastka z kawałkami czekolady wegańskie (250g) - BIO
Masa netto: 250g
Producent: GANDOLA
Dystrybutor: Eko-Wital Sp.z o.o.
Pochodzenie: Włochy
Skład: mąka PSZENNA*, cukier trzcinowy*, olej słonecznikowy*, kawałki czekolady* (min. 45% kakao) 12%, (cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyna słonecznikowa), kakao w proszku* 5,3%, środek zakwaszający: węglan amonu, węglan sodu), sól
*składniki pochodzenia ekologicznego
Alergeny: pszenica
Możliwe alergeny: może zawierać jaja, soję, mleko oraz skorupki orzechów.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 2057/491
Węglowodany (g): 62
W tym cukry (g): 24
Tłuszcz (g): 23
W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 5,5
Błonnik pokarmowy (g): 3,55
Białko (g): 7,3
Sól (g): 0,45
Produkt naturalny: TAK
Produkt wegetariański: TAK
Produkt wegański: TAK
Bez glutenu w składnikach: TAK
Bez laktozy: TAK
Bez cukru: TAK
Bez sztucznych barwników: TAK
Bez konserwantów: TAK
Bez jaj: TAK
Bez orzechów: TAK
Bez drożdży: TAK