

Kefir secymiński ekologiczny
Skład: eko mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii
Masa netto: 250g
Pochodzenie: Polska
Wartość odżywcza w 100g:
wartość energetyczna: 283kJ / 68kcal
białko: 3,2g
węglowodany: 4,7g
w tym cukry: 3,9g
tłuszcz: 4g
w tym kwasy tłuszczowe nacycone: 3g
błonnik: <0,5g
sól: 0,11g
Certyfikacja: PL-EKO-04, rolnictwo Polska, PL 04081602 WE
Producent: Gospodarstwo Ekologiczne Amar Ziembiński, Nowy Secymin 5, 05-155 Leoncin
Informacje dodatkowe:
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6ºC.
Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 3 dni.
Certyfikat BIO: | Tak |
Bezglutenowy (certyfikat): | Nie |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Nie |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Nie |
Bez dodatku cukru: | Nie |