*JASIOŁKA Kiełbasa wiejska regionalna ekologiczna (200g) - BIO
Producent: Jasiołka
Składniki: mięso wieprzowe (100 g wyrobu wyprodukowano ze 122 g mięsa), sól, pieprz, czosnek, jelito naturalne.
Uwaga: ostateczna cena produktu zostanie skorygowana zgodnie z rzeczywistą wagą produktu
Jaka jest definicja wiejskiej kiełbasy według zakładu Jasiołka? Do stworzenia takiej kiełbasy wystarczy jedynie mięso wieprzowe, sól, pieprz oraz czosnek. W czosnku tkwi cały sekret dobrze doprawionej kiełbasy wiejskiej. Zakład "Jasiołka" dodaje całe ząbki świeżego czosnku, dzięki temu kiełbasa posiada prawdziwy charakter wiejskiej kiełbasy. Staranie wyselekcjonowane (ekologiczne) mięso wieprzowe, doprawione według tradycyjnych receptur, uformowane w naturalnych wieprzowych jelitach poddane długotrwałym procesom wędzenia i suszenia są gwarancją niepowtarzalnego smaku. Niepowtarzalny smak oraz wygląd kiełbasie wiejskiej gwarantuję tradycyjne wędzenie na drzewie wiśniowym i bukowym.
Certyfikat BIO: | Tak |
Bezglutenowy (certyfikat): | Nie |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Nie |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Nie |
Bez dodatku cukru: | Nie |