

*JASIOŁKA Kiełbasa wiejska regionalna ekologiczna (200g) - BIO
Kod: 280228???????
Producent: JASIOŁKA
Wieprzowa, wędzona, średnio rozdrobniona w jadalnej osłonce wieprzowej.
>>> Jaka jest definicja wiejskiej kiełbasy według zakładu Jasiołka? Do stworzenia takiej kiełbasy wystarczy jedynie mięso wieprzowe, sól, pieprz oraz czosnek. W czosnku tkwi cały sekret dobrze doprawionej kiełbasy wiejskiej. Zakład "Jasiołka" dodaje całe ząbki świeżego czosnku, dzięki temu kiełbasa posiada prawdziwy charakter wiejskiej kiełbasy. Staranie wyselekcjonowane (ekologiczne) mięso wieprzowe, doprawione według tradycyjnych receptur, uformowane w naturalnych wieprzowych jelitach poddane długotrwałym procesom wędzenia i suszenia są gwarancją niepowtarzalnego smaku. Niepowtarzalny smak oraz wygląd kiełbasie wiejskiej gwarantuję tradycyjne wędzenie na drzewie wiśniowym i bukowym.
Więcej
UWAGA! Produkt zmiennowagowy. Ostateczna cena zależna jest od rzeczywistej wagi produktu i kalkulowana jest na etapie wystawiania paragonu.
Masa netto: 200 g
Producent: JASIOŁKA
Dystrybutor: Bio Planet
Kraj producenta: Polska
Kraj pochodzenia składników: Polska
Składniki: mięso wieprzowe (100 g wyrobu wyprodukowano ze 122 g mięsa), sól, pieprz, czosnek, jelito naturalne.
Certyfikat: PL-EKO-01 Rolnictwo UE, rolnictwo Polska
Warunki przechowywania: Przechowywać w temp. 2°C - 8°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
Produkt naturalny: TAK
Produkt wegetariański: NIE
Produkt wegański: NIE
Bez glutenu w składnikach: TAK
Bez laktozy: TAK
Bez gorczycy: TAK
Bez cukru: TAK
Bez sztucznych barwników: TAK
Bez konserwantów: TAK
Bez jaj: TAK
Bez orzechów: TAK
Bez drożdży: TAK
Certyfikat BIO: | Tak |
Bezglutenowy (certyfikat): | Nie |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Nie |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Nie |
Bez dodatku cukru: | Nie |