Makaron ryżowy z quinoa spaghetti bezglutenowy 250g QUINUA REAL - BIO
Makaron ryżowy z quinoa spaghetti wegański bezglutenowy ekologiczny
Skład: ryż* 75%, ziarno quinoa* 25%
* składniki ekologiczne
Masa netto: 250g
Pochodzenie składników: Boliwia
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1522/364
Białko: 8,5g
Węglowodany: 78,1g
w tym cukry: 0g
Tłuszcz: 1,1g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0g
Błonnik: 1g
Sól: 0,03g
Certyfikacja: BO-BIO-123, Rolnictwo spoza UE
Producent: AV, Villazon N 3847 Carretera a Sacaba, Boliwia
Dystrybutor: VEGAMARKET Piotr Spyrczak, 52-013 Wrocław, ul. Opolska 143a
Informacje dodatkowe:
Sposób przygotowania: makaron wsypać do wrzącej wody. Gotowac ok. 13-15 minut, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu odcedzić, przemyć zimną wodą i osuszyć.
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Data minimalnej trwałości: nie krótsza niż 3 miesiące.
Certyfikat BIO: | Tak |
Bezglutenowy (certyfikat): | Tak |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Tak |