WEGETARIAŃSKI BIO

GIROLOMONI Makaron spaghetti pełnoziarnisty z pszenicy durum (500g) - BIO

Dodaj recenzję
Kod: 8032891760031
Producent: GIROLOMONI
Makaron GIROLOMONI powstaje z najlepszej ekologiczne odmiany pszenicy, zmielonej w lokalnym młynie i mieszanej z wodą źródlaną ze wzgórz w sąsiedniej fabryce makaronów, która zajmuje się produkcją makaronu Girolomoni. Po wstępnym przygotowaniu makaron odpoczywa przez 7 do 12 godzin w temperaturze 65 stopni, zależnie od formatu. Ten powolny proces suszenia zachowuje składniki odżywcze i wydobywa cały smak i aromat pszenicy.

Masa netto: 500g

Producent: GIROLOMONI

Dystrybutor: Eko Wital

Kraj pochodzenia: Włochy

Składniki: mąka pełnoziarnista z PSZENICY durum BIO

Wartości odżywcze w 100g:

Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1509/357
Węglowodany (g): 67,0
 - w tym cukry (g): 3,6
Tłuszcz (g): 2,5
 - w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0,6
Błonnik (g): 9,2
Białko (g): 12,0
Sól (g): 0,01

Alergeny: pszenica

Certyfikat: Rolnictwo UE i spoza UE

Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. 

Produkt naturalny: TAK

Produkt wegetariański: TAK

Produkt wegański: TAK

Bez glutenu w składnikach: NIE

Bez cukru: TAK

Bez barwników: TAK

Bez konserwantów: TAK

Bez jaj: TAK

Bez orzechów: TAK

Bez drożdży: TAK