BEZGLUTENOWE WEGETARIAŃSKI BIO

MAXSPORT Makaron (z czerwoną fasolą adzuki) spaghetti bezglutenowy (200 g) - BIO

Kod: 8588007030098
Producent: MAXSPORT
Ekologiczny makaron spaghetti z soi i czerwonej fasoli adzuki, z wysoką zawartością białka. >>> Wegański >>> BEZ GMO >>> Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotować przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.

SKŁADNIKI: mąka z soi* 90%, mąka z fasoli adzuki* 10%  (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1382 kJ / 329 kcal
Tłuszcz: 5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1 g
Węglowodany: 17 g
w tym cukry: 9 g
Błonnik: 20g
Białko: 44 g
Sól: 0,01 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
Kraj Producenta: Słowacja

Certyfikat BIO: Tak
Bezglutenowy (certyfikat): Tak
Bez laktozy: Nie
Wegetariański: Tak
Wegański: Tak
Bez glutenu w składnikach: Tak
Bez dodatku cukru: Nie

Opinie o produktach i sklepie

Opinie o produktach i sklepie