



MAXSPORT Makaron (z czerwoną fasolą adzuki) spaghetti bezglutenowy (200 g) - BIO
Kod: 8588007030098
Producent: MAXSPORT
Ekologiczny makaron spaghetti z soi i czerwonej fasoli adzuki, z wysoką zawartością białka.
>>> Wegański
>>> BEZ GMO
>>> Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
Więcej
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotować przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.
SKŁADNIKI: mąka z soi* 90%, mąka z fasoli adzuki* 10% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1382 kJ / 329 kcal
Tłuszcz: 5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1 g
Węglowodany: 17 g
w tym cukry: 9 g
Błonnik: 20g
Białko: 44 g
Sól: 0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
Kraj Producenta: Słowacja
Certyfikat BIO: | Tak |
Bezglutenowy (certyfikat): | Tak |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Tak |
Wegański: | Tak |
Bez glutenu w składnikach: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Nie |