BEZGLUTENOWE BIO

ALLOS Pasta warzywna z dynią i imbirem bezglutenowa (135g) - BIO

Dodaj recenzję
Kod: 4016249108496

SKŁADNIKI
dynia *, marchew *, nasiona słonecznika *, olej słonecznikowy *, cebula *, syrop z agawy *, koncentrat soku z cytryny *, koncentrat soku pomarańczowego *, skrobia ziemniaczana *, sól morska, biały ocet balsamiczny *, cebula w proszku *, proszek imbirowy *, olej z nasion dyni *, zagęstnik: mączka chleba świętojańskiego *, gałka muszkatołowa *, kurkuma * (*składnik ekologiczny)

OPIS
Gęsta  pasta z dynią i imbirem. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 810 kJ / 196 kcal
Tłuszcz - 16,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,8 g
Węglowodany - 8,8 g
w tym cukry - 6,2 g
Białko - 0,5 g
Sól - 1,5 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu. Smakuje najlepiej tuż po otwarciu.

Kraj produkcji : Niemcy

Certyfikat BIO: Tak
Bezglutenowy (certyfikat): Tak
Bez laktozy: Nie
Wegetariański: Nie
Wegański: Nie
Bez glutenu w składnikach: Tak
Bez dodatku cukru: Nie