*ANDECHSER Ser kozi camembert 50% tłuszczu (100g) - BIO
Kod: 4104060011917
Producent: ANDECHSER
Organiczny camembert kozi ANDECHSER NATUR wyprodukowany jest w 100% z ekologicznego mleka koziego. Łagodny smak i delikatna struktura oczarują każdego miłośnika sera. Produkowany z podpuszczki mikrobiologicznej, zawiera 50% tłuszczu
>>> Okres dojrzewania ok 8 dni
Więcej
Masa netto: 100g
Producent: Andechser Molkerei Scheitz GmbH D-82346
Pochodzenie: Niemcy
Składniki: pasteryzowane mleko kozie*, 50% tł. w s.m. * składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
- Wartość energetyczna: 1302 kcal (3014J)
- Białko: 21,1g
- Węglowodany: <0,1g
- - w tym cukry: <0,1g
- Tłuszcz: 24,5g
- -w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15,8g
- Sól: 1,6g
Certyfikacja: AT-BIO-301, rolnictwo UE
Informacje dodatkowe: Przechowywać w temperaturze od +2 do +10 stopni C