BEZGLUTEN Bułki wieloziarniste bez dodatku cukru, bezglutenowe (180g)
Bułki wieloziarniste bez dodatku cukru, bezglutenowe
Sposób przygotowania: Zalecamy podgrzać piekarnik do 200°C i piec przez ok. 5 min.
Masa netto: 180g
Producent: BEZGLUTEN
Dystrybutor: Bezgluten
Kraj producenta: Polska
Składniki: woda, skrobie (kukurydziana, ryżowa), mąki (ryżowa, jaglana), olej rzepakowy, ziarna 5,4% (słonecznika, siemienia lnianego, czarnuszki), pasta daktylowa, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, hydroksypropylometyloceluloza; drożdże, sól, błonnik z babki jajowatej, ekstrakt jabłkowy
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1242 kJ/ 295 kcal
Węglowodany (g): 49,0
- w tym cukry (g): 2,9
Tłuszcz (g): 8,3
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0,9
Błonnik (g): 5,3
Białko (g): 3,5
Sól (g): 1,3
Certyfikat: PL-089-251
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt naturalny: TAK
Produkt wegetariański: TAK
Produkt wegański: TAK
Bez glutenu: TAK
Bez laktozy: TAK
Bez cukru: TAK
Bez barwników: TAK
Bez konserwantów: TAK
Bez jaj: TAK
Bez orzechów: TAK
Bez drożdży: NIE
Certyfikat BIO: | Nie |
Bezglutenowy (certyfikat): | Tak |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Tak |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Tak |