BEZGLUTEN Makaron niskobiałkowy PKU, łazanki (250g)
Sposób użycia:
1. Zagotować wodę.
2. Wrzącą wodę lekko osolić, dodać trochę oleju.
3. Na wrzącą wodę wrzucić makaron. Gotować 5-6 minut.
4. Makaron odcedzić i przepłukać zimną wodą.
Masa netto: 250g
Producent: BEZGLUTEN
Dystrybutor: Bezgluten
Kraj pochodzenia: Polska
Składniki: mąka kukurydziana, mąka ryżowa
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1554/366
Węglowodany (g): 80,0
- w tym cukry (g): 0,6
Tłuszcz (g): 1,7
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0,5
Błonnik(g): 2,3
Białko (g): 6,6
Sól (g): 0,008
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu
Produkt naturalny: TAK
Produkt wegetariański: TAK
Produkt wegański: TAK
Bez glutenu w składnikach: TAK
Bez laktozy: TAK
Bez cukru: TAK
Bez barwników: TAK
Bez konserwantów: TAK
Bez jaj: TAK
Bez orzechów: TAK
Bez drożdży: TAK
Certyfikat BIO: | Nie |
Bezglutenowy (certyfikat): | Tak |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Tak |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Nie |