BEZGLUTEN Makaron z pełnoziarnistej mąki ryżowej (250g)
Makaron z pełnoziarnistej mąki ryżowej
Sposób przyrządzania:
1. Zagotować wodę.
2. Wrzącą wodę lekko osolić, dodać trochę oleju.
3. Na wrzącą wodę wrzucić makaron.
Gotować 6-7 minut.
4. Makaron odcedzić i przepłukać zimną wodą.
Masa netto: 250g
Producent: BEZGLUTEN
Dystrybutor: Bezgluten
Kraj producenta: Polska
Składniki: mąka ryżowa pełnoziarnista (65%), mąka ryżowa.
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1569 / 370
Węglowodany (g): 78,0
- w tym cukry (g):1,4
Tłuszcz (g): 2,5
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0,8
Błonnik (g): 2,7
Białko (g): 7,6
Sól (g): 0,009
Certyfikat: PL-089-202
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt naturalny: TAK
Produkt wegetariański: TAK
Produkt wegański: TAK
Bez glutenu: TAK
Bez laktozy: TAK
Bez cukru: TAK
Bez barwników: TAK
Bez konserwantów: TAK
Bez jaj: TAK
Bez orzechów: TAK
Bez drożdży: TAK
Certyfikat BIO: | Nie |
Bezglutenowy (certyfikat): | Tak |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Nie |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Nie |