BEZ LAKTOZY BEZGLUTENOWE WEGETARIAŃSKI BIO

DIET-FOOD Makaron sojowy bezglutenowy (200g) - BIO

  • Dodaj recenzję
  • Kod: 5901549275353
    Producent: DIET-FOOD
  • Makaron sojowy.

    Masa netto: 200g

    Skład: mąka z organicznej soi.

    Producent: Diet Food.

    Kraj pochodzenia: Chiny.

    Importer:
    PPHU MIPAMA Sp. J., ul. Rogatka 7A, 62-860 Opatówek.

    Certyfikacja: PL-03-003282, rolnictwo spoza UE.

    + 400% więcej białka i błonnika.
    - 60% mniej weglowodanów niż inne makarony.
    Bogaty w żelazo.
    Nie zawiera sodu.
    Bez glutenu.

    Wyjątkowy makaron wykonany z 100% ekologicznej soi, dostarcza organizmowy cennego błonnika, jest bezglutenowy i bardzo bogaty w białko. Łatwiej przyswajalny niż gotowana soja, o niskim indeksie glikenicznym. Doskonała alternatywa dla osób odchudzających się, bezglutenowców, diabetyków, wegetarian i wegan.


    Wartość odżywcza w 100g produktu:
    wartość energetyczna: 324,5kcal/1352kJ
    białko: 41,6g
    tłuszcz: 4g
    węglowodany: 20g
    błonnik: 19,7g
    sód: 6mg

    Data minimalnej trwałości: co najmniej 3 miesiące.