Jogurt naturalny 9% z probiotycznymi bakteriami L. casei.
Skład: jogurt naturalny, Lactobacillus paracasei subsp. paracasei (L. casei 01).
Zawartość tłuszczu 9%.
Pojemność netto: 700ml.
Pochodzenie: Polska
PL 10191601 WE
Wartość odżywcza w 100g:
wartość energetyczna 109kcal (452kJ)
białko - 3,0g
tłuszcz - 9,0g
węglowodany - 4,0g
Wyprodukowano przez P.P.H. "Klimeko" Bogusław Klimczak, Dionizów 2, 98-220 Zduńska Wola.
Informacje dodatkowe:
Wyprodukowano w zgodzie z Naturą i Tradycją.
Ma wyjątkowo kremowy i śmietankowy smak, jest naturalnie gęsty i ma gładką konsystencję.
Wzbogacony dodatkowo probiotycznymi bakteriami L. casei.
Wyśmienity w każdej postaci.
Przechowywać w lodówce, w temperaturze 1-6ºC.
Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 7 dni.