Risotto z grzybami BIO (250g) - LA SELVA
Risotto z grzybami ekologiczne
Skład: ryż Carnaroli* 91%, grzyby* 3,2%, sól morska, mąka ryżowa*, cebula*, SELER*, marchewka*, pietruszka*, por*, oliwa z oliwek extra virgin*, czosnek*, skrobia kukurydziana*, sos Miso* (SOJA*, ryż*, woda, sól, koji*), ekstrakt z drożdży, przyprawy*. *składniki pochodzenia organicznego
Masa netto: 250g
Pochodzenie: Włochy
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 335kcal (1422kJ)
Białko: 9,3g
Węglowodany: 73g
w tym cukry: 0,6g
Tłuszcz: 1,1g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2g
Sól: 1,9g
Wyprodukowane przez: LaSelva, S.P.81Osa, n.7, Orbetello
Dystrybutor: Eko-Wital Sp.zo.o. ul. Annopol 3, 03-236 Warszawa
Sposób przygotowania: wymieszaj zawartość torebki w garnku z łyżką oleju i dodatkiem wina wedle uznania. Dolej wrzącą wodę (650ml-750ml). Gotuj mieszając przez 15-17min,. Po ugotowaniu dodaj masło i parmezan.
Informacje dodatkowe:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Data minimalnej trwałości: nie krótsza niż 3 miesiące
Certyfikat BIO: | Tak |
Bezglutenowy (certyfikat): | Nie |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Tak |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Nie |
Bez dodatku cukru: | Nie |