NOWAKOWSKI TRADYCJA Chleb ryżowo-jaglany bezglutenowy, bez cukru (300g) - BIO
Masa netto: 300g
Producent: NOWAKOWSKI TRADYCJA
Kraj pochodzenia: Polska
Składniki: woda, mąka ryżowo-jaglana*, mąka z komosy ryżowej*, mąka kasztanowa*, skrobia z manioku* (tapioka), olej słonecznikowy*, nasiona szałwii hiszpańskiej* (Salvia hispanica), sól morska, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa*, babka płesznik* *składniki pochodzenia ekologicznego
Wartość odżywcza w 100g produktu:
- Wartość energetyczna (kJ/kcal): 970/231
- Białko (g): 3,99
- Węglowodany (g): 39,74
- - w tym cukry (g): 1,97
- Tłuszcz (g): 5,36
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0,55
- Sól (g): 0,86
PRODUKT BIO: TAK
PRODUKT BEZ GLUTENU: TAK
Certyfikat BIO: | Tak |
Bezglutenowy (certyfikat): | Tak |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Nie |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Tak |
A
|
Ania 04-03-2023
Pyszny chleb wkońcu znalazłam sprawdzony bezglutenowy chleb. Polecam |
O
|
Ola 14-10-2021
Smaczny zarówno na świeżo jak i po podpieczeniu w tosterze. Idealny dla uczulonych na gluten, jajka, drożdże. Ułatwia funkcjonowanie alergikom :) |