

SCHAR Babeczki z nadzieniem morelowym, bezglutenowe, bez laktozy - Magdalenas (200g)
Składniki: jaja, mąka ryżowa, konfitura morelowa (18%) (syrop glukozowo-fryktozowy, mus morelowy, cukier, substancja zagęszczająca: pektyna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), cukier, olej roślinny, skrobia kukurydziana, substancja stabilizująca: sorbitol, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mus jabłkowy (jabłka, regulator kwasowości: kwas askorbinowy), skrobia ryżowa, substancje spulchniające: winian monopotasu, glukono-delta-lakton, wodorowęglan sodu, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego, guma ksantanowa, sól, aromat naturalny.
Masa netto: 200g (4x50g)
Pochodzenie: Hiszpania
Wartość odżywcza w 100g produktu:
- Wartość energetyczna: 397 kcal (1667 kJ)
- Białko: 4,9g
- Węglowodany: 60g
- - w tym cukry: 31g
- Tłuszcz: 15g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3g
- Błonnik pokarmowy: 1,1g
- Sól: 0,64g
Producent: Dr.Schar AP/ SPA - Winkelau 9 - 39014 Burgstall, Włochy. Wyprodukowano w Hiszpanii.
Dystrybutor: Eko-Wital Sp. z o.o., ul. Jagiellońska 82, 03-301 Warszawa
Informacje dodatkowe:
- bezglutenowe
- bez laktozy
- bez pszenicy
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Certyfikat BIO: | Nie |
Bezglutenowy (certyfikat): | Nie |
Bez laktozy: | Tak |
Wegetariański: | Nie |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Nie |
Bez dodatku cukru: | Nie |