BEZGLUTENOWE BIO

DIET-FOOD Makaron z zielonej soi bezglutenowy 200g - BIO

Dodaj recenzję
Kod: 5901549275360
Producent: DIET-FOOD
Masa netto [kg]: 0.2000
Masa brutto [kg]: 0.2080
Pochodzenie: PRC
PKWiU: 10.73.11.0
Produkt BIO: TAK
Produkt BEZGLUTENOWY: TAK
Produkt WEGETARIAŃSKI: TAK
Produkt WEGAŃSKI: TAK
Dodatkowy opis: Wyjątkowy makaron wykonany z 100% ekologicznej fasoli. Dostarcza organizmowi cennego błonnika, jest bogaty w łatwo przyswajalne białko, bezglutenowy i niskim indeksie glikemicznym. Makaron ten jest łatwą w przygotowaniu, doskonałą alternatywą dla osób odchudzających się, bezglutenowców, diabetyków, wegetarian i wegan.
Skład: mąka z zielonej organicznej soi
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
WARTOŚĆ ODŻYWCZA PRODUKTU NA 100G:  
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1362 kJ/ 327 kcal
Białko (g): 44,8
Węglowodany (g): 17,1
Tłuszcz (g): 4
Błonnik pokarmowy (g): 20,2
Sól (g): 0,015

Certyfikat BIO: Tak
Bezglutenowy (certyfikat): Tak
Wegański: Nie
Bez glutenu w składnikach: Tak