


ROYAL BRAND Pasta waniliowa z nasionami wanilii (50 g) - BIO
Kod: 5907431794681
Producent: ROYAL BRAND
Klasyczna pasta waniliowa wytwarzana z ekstraktu. Ma kremowy, słodki oraz aksamitny smak. Kiedy otworzysz słoiczek poczujesz intensywny aromat, którego nie zapomnisz. Świetnie nadaje się do celów cukierniczych, produkcji lodów rzemieślniczych jak i do wszelkich wyrobów wymagających wanilii. Najlepsza na świecie esencjonalna wanilia pochodzi z Madagaskaru i właśnie z takiej wykonana jest ta pasta.
>>> Madagaskar Bourbon gwarantuje wysoką jakość pasty.
>>> Partie są dostarczane na bieżąco dlatego wanilia, z której korzysta ROYAL BRAND, jest zawsze świeża i bardzo aromatyczna
>>> Uwaga! Kolor produktu może się różnić od tego ze zdjęć. Wszystko zależy od corocznych zbiorów.
Więcej
Masa netto: 50 g
Producent: ROYAL BRAND
Dystrybutor: Bio Planet
Kraj producenta: Polska
Kraj pochodzenia składników: Madagaskar
Składniki: cukier inwertowany*, ekstrakt waniliowy* 18 %, woda, wanilia mielona* 2 %, błonnik roślinny: inulina*, substancje zagęszczające: guma guar*, guma ksantanowa
*certyfikowany składnik ekologiczny
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1037 kJ / 248 kcal
Tłuszcz: < 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,5 g
Węglowodany: 51 g
w tym cukry: 51 g
Białko: < 0,5 g
Sól: < 0,02 g
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1037 kJ / 248 kcal
Tłuszcz: < 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,5 g
Węglowodany: 51 g
w tym cukry: 51 g
Białko: < 0,5 g
Sól: < 0,02 g
Certyfikat: Certyfikat Zgodności nr: PL-EKO-01-008913.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym, zacienionym miejscu w temperaturze pokojowej
Produkt naturalny: TAK
Produkt wegetariański: TAK
Produkt wegański: TAK
Bez glutenu w składnikach: TAK
Bez laktozy: TAK
Bez cukru: NIE
Bez sztucznych barwników: TAK
Bez konserwantów: TAK
Bez jaj: TAK
Bez orzechów: TAK
Bez drożdży: TAK
Certyfikat BIO: | Tak |
Bezglutenowy (certyfikat): | Nie |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Tak |
Wegański: | Tak |
Bez glutenu w składnikach: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Nie |