ALLOS Pasta warzywna ze szpinakiem i orzechami piniowymi bezglutenowa (135g) - BIO
Pasta warzywna ze szpinakiem i orzechami piniowymi bezglutenowa ekologiczna
Skład: szpinak* (44%), cebula* (18%), nasiona słonecznika* olej słonecznikowy*, orzeszki piniowe* (3%), syrop z agawy*, skrobia ziemniaczana*, czosnek* (2%), koncentrat soku cytrynowego*, sól morska, musztarda* (woda, nasiona gorczycy*, ocet*, sól morska, przyprawy*), przyprawy* ( cebula w proszku*, czarny pieprz*), zagęstnik: guma akacjowa*
* certyfikowany składnik ekologiczny
Masa netto: 135g
Pochodzenie składników: rolnictwo UE/ spoza UE
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 951 kJ/ 230 kcal
Tłuszcz (g): 19,10
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 1,90
Węglowodany (g): 9,10
w tym cukry (g): 3,80
Białko (g): 4,30
Sól (g): 1,40
Błonnik (g): 2,00
Certyfikacja: DE-OKO-003
Dystrybutor: Bio Planet S.A., Wilkowa Wieś 7, 05-084 Leszno, certyfikat nr PL-EKO-07 07904
Producent: Allos GmbH, Zum Streek 5, D-49457 Mariendrebber
Informacje dodatkowe:
Produkt bezglutenowy
Po otwarciu przechowywać w temperaturze chłodniczej.
Data minimalnej trwałości: nie krótsza niż 3 miesiące.
Certyfikat BIO: | Tak |
Bezglutenowy (certyfikat): | Tak |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Tak |
Wegański: | Tak |
Bez glutenu w składnikach: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Nie |