*LECH Pasztet z piersią indyka (250g)
Pasztet z piersią indyka powstaje z wysokiej jakości delikatnego mięsa indyka z dodatkiem wieprzowiny. Pasztet z indyka charakteryzuje się:
- delikatnym mięsem z piersi indyka
- wytwarzany jest ręcznie przez naszych specjalistów z wieloletnim doświadczeniem
- wypiekany jest w odpowiednio dobranych formach
- posiada łagodny smak
- doskonale sprawdzi się na kanapkach
Tradycyjna receptura zapewnia doskonały smak oraz atrakcyjny wygląd.
UWAGA! Produkt zmiennowagowy. Ostateczna cena zależna jest od rzeczywistej wagi produktu i kalkulowana jest na etapie wystawiania paragonu.
Masa netto: minimalna 250g lub wielokrotność 250g (np. 0,5kg = 2szt.)
Producent: LECH, Garmażeria Staropolska
Składniki: mięso z piersi z indyka (28%), skórki drobiowe z indyka, woda, tłuszcz wieprzowy, marchew, jaja, bułka tarta (pszenica), pietruszka, sól, ekstrakt drożdżowy, pieprz.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna 1083 kJ/ 262 kcal
Tłuszcz 23 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,8 g
Węglowodany 3,3 g
- w tym cukry 0,25 g
Błonnik 0,69 g
Białko 10 g
Sól 0,79 g
Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze od +2° do +6° C.
>> Prezentowany przez nas pasztet dostarczany jest w kawałku i zapakowany w pergamin. Produkt zabezpieczony wkładem chłodniczym w czasie transportu.