Białko z dyni BIO
Masa netto: 200g
Producent: DIET FOOD
Dystrybutor: MIPAMA E.Z. Szafarz sp.j.
Pochodzenie: Austria
Składniki: proteina z dyni* 99%, sól morska 1%
*składniki pochodzenia ekologicznego
Informacje o alergenach: może zawierać soję, pszenicę oraz gluten.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1669/399
Białko (g): 60
Węglowodany (g): 2,7
W tym cukry (g): 1,6
Tłuszcz (g): 14,7
W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 2,6
Sól (g): 1
Warunki przechowywania: Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
PRODUKT BIO: TAK
Certyfikat BIO: | Tak |
Bezglutenowy (certyfikat): | Nie |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Nie |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Nie |
Bez dodatku cukru: | Nie |