BEZGLUTENOWE BIO

RIZZATI Ciastko czekoladowe miękkie bezglutenowe (50g) - BIO

Dodaj recenzję
Kod: 8054529980000

Ciastko czekoladowe miękkie bezglutenowe BIO

Masa netto: 50g

Producent: RIZZATI

Dystrybutor: Eko-Wital Sp.z o.o.

Pochodzenie: Włochy

Skład: cukier trzcinowy*, gorzka czekolada* 28% (masa kakaowa*, cukier trzcinowy*, masło klarowane*), białko JAJA*, żółtko JAJA*, tłuszcze roślinne* (olej słonecznikowy*, masło kakaowe*), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* (kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu*, regulator kwasowości: węglan potasu), naturalne aromaty

*składniki pochodzenia ekologicznego

Informacje o alergenach: zawiera jaja. Może zawierać orzechy laskowe, migdały, pistacje, mleko i soję.

Wartość odżywcza w 100g produktu:

Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1958/470
Białko (g): 7,4
Węglowodany (g): 44
W tym cukry (g): 43
Tłuszcz (g): 28
W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 11
Sól (g): 0,4

Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

PRODUKT BIO: TAK

PRODUKT BEZ GLUTENU: TAK

Certyfikat BIO: Tak
Bezglutenowy (certyfikat): Tak
Wegański: Nie
Bez glutenu w składnikach: Tak