RIZZATI Ciastko czekoladowe miękkie bezglutenowe (50g) - BIO
Ciastko czekoladowe miękkie bezglutenowe BIO
Masa netto: 50g
Producent: RIZZATI
Dystrybutor: Eko-Wital Sp.z o.o.
Pochodzenie: Włochy
Skład: cukier trzcinowy*, gorzka czekolada* 28% (masa kakaowa*, cukier trzcinowy*, masło klarowane*), białko JAJA*, żółtko JAJA*, tłuszcze roślinne* (olej słonecznikowy*, masło kakaowe*), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* (kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu*, regulator kwasowości: węglan potasu), naturalne aromaty
*składniki pochodzenia ekologicznego
Informacje o alergenach: zawiera jaja. Może zawierać orzechy laskowe, migdały, pistacje, mleko i soję.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1958/470
Białko (g): 7,4
Węglowodany (g): 44
W tym cukry (g): 43
Tłuszcz (g): 28
W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 11
Sól (g): 0,4
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
PRODUKT BIO: TAK
PRODUKT BEZ GLUTENU: TAK
Certyfikat BIO: | Tak |
Bezglutenowy (certyfikat): | Tak |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Tak |