

*ANDECHSER Ser kozi camembert (100g) - BIO
Organiczny camembert kozi ANDECHSER NATUR wyprodukowany jest w 100% z ekologicznego mleka koziego. Łagodny smak i delikatna struktura oczarują każdego miłośnika sera. Produkowany z podpuszczki mikrobiologicznej.
Ser kozi camembert 50% tł. ekologiczny
Skład: pasteryzowane mleko kozie*, 50% tł. w s.m.
* składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych
Masa netto: 100g
Pochodzenie: Niemcy
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 1302 kcal (3014J)
Białko: 21,1g
Węglowodany: <0,1g
w tym cukry: <0,1g
Tłuszcz: 24,5g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15,8g
Sól: 1,6g
Certyfikacja: AT-BIO-301, rolnictwo UE
Producent: Andechser Molkerei Scheitz GmbH D-82346 Andechs Niemcy.
Dystrybutor: PPH Temar Sp. j., ul. Tartaczna 34, 40-749 Katowice
Informacje dodatkowe:
Przechowywać w temperaturze od +2 do +10 stopni C
Data minimalnej trwałości: nie krótsza niż 7 dni
Certyfikat BIO: | Tak |
Bezglutenowy (certyfikat): | Nie |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Nie |
Wegański: | Nie |
Bez dodatku cukru: | Nie |