BIO

*ANDECHSER Ser kozi camembert (100g) - BIO

Dodaj recenzję
Kod: 4104060011917
Producent: ANDECHSER

Organiczny camembert kozi ANDECHSER NATUR wyprodukowany jest w 100% z ekologicznego mleka koziego. Łagodny smak i delikatna struktura oczarują każdego miłośnika sera. Produkowany z podpuszczki mikrobiologicznej.

Ser kozi camembert 50% tł. ekologiczny

Skład:
pasteryzowane mleko kozie*, 50% tł. w s.m.
* składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych

Masa netto: 100g

Pochodzenie: Niemcy

Wartość odżywcza w 100g produktu:

Wartość energetyczna: 1302 kcal (3014J)

Białko: 21,1g

Węglowodany: <0,1g
w tym cukry: <0,1g

Tłuszcz: 24,5g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15,8g

Sól: 1,6g


Certyfikacja: AT-BIO-301, rolnictwo UE

Producent: Andechser Molkerei Scheitz GmbH D-82346 Andechs Niemcy.
Dystrybutor: PPH Temar Sp. j., ul. Tartaczna 34, 40-749 Katowice


Informacje dodatkowe:
Przechowywać w temperaturze od +2 do +10 stopni C

Data minimalnej trwałości: nie krótsza niż 7 dni