BEZ LAKTOZY BEZGLUTENOWE WEGETARIAŃSKI BIO

BYODO Sos chili papryka, bezglutenowy (250ml) - BIO

  • Dodaj recenzję
  • Kod: 4018462194003
    Producent: BYODO
  • Sos chili papryka, bezglutenowy BIO

    Sos bezglutenowy. Pasuje idealnie do fondue, dipów, jako dodatek do sałatek oraz do grillowanych mięs i ryb.

     

    Objętość netto: 250ml

    Producent: BYODO

    Dystrybutor: Eko Wital Sp. z o.o.

    Kraj pochodzenia: Niemcy

    Skład: koncentrat pomidorowy* (45%), cukier trzcinowy*, papryka* (11%), pomidory*, biały ocet winny*, cebula*, skrobia kukurydziana*, sól kamienna, ocet jabłkowy*, chilli* (0,29%), zagęszczacz: guma guar*, przyprawy*.
    *produkt rolnictwa ekologicznego

    Wartość odżywcza w 100g produktu:

    Wartość energetyczna (kJ/kcal): 412 kJ/ 97 kcal

    Węglowodany (g): 20,7
    - w tym cukry (g): 17,7
    Tłuszcz (g): 0,1

    Białko (g): 1,7
    Sól (g): 2,3

    Certyfikacja: DE-OKO-013 rolnictwo UE

    Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    Data minimalnej trwałości: nie krótsza niż 3 miesiące

     

    Produkt naturalny: TAK 

    Produkt wegetariański: TAK 

    Produkt wegański: TAK 

    Bez glutenu w składnikach: TAK 

    Bez cukru: NIE 

    Bez barwników: TAK 

    Bez konserwantów: TAK 

    Bez jaj: TAK 

    Bez orzechów: TAK 

    Bez drożdży: TAK