SANCHON Sos do burgerów wegański bezglutenowy (210 ml) -BIO
SKŁADNIKI olej słonecznikowy*, sok jabłkowy z koncentratu soku jabłkowego*, 13 % kapusta włoska*, woda, 9 % ogórek konserwowy* (ogórek*, ocet spirytusowy*, cukier buraczany*, sól morska), surowy cukier trzcinowy*, ocet spirytusowy*, mąka słonecznikowa*, musztarda Dijon* (woda, nasiona GORCZYCY brązowej*, ocet spirytusowy*, sól morska), mieszanka curry* (zawiera GORCZYCĘ*), sól morska, koncentrat soku z marchwi*, skrobia kukurydziana*, białko bobu*, substancja zagęszczająca: guma guar*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1333 kJ/ 318 kcalTłuszcz: 31 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 gWęglowodany: 9,1 gw tym cukry: 7,6 gBiałko: 2,1 gSól: 1,8 g
INFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, SELER i soję.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze 25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
| Certyfikat BIO: | Tak |
| Bezglutenowy (certyfikat): | Tak |
| Bez laktozy: | Nie |
| Wegetariański: | Tak |
| Wegański: | Tak |
| Bez glutenu w składnikach: | Tak |
| Bez dodatku cukru: | Nie |