BEZGLUTENOWE WEGETARIAŃSKI BIO

SANCHON Sos do burgerów wegański bezglutenowy (210 ml) -BIO

Kod: 4030917057701
Producent: SANCHON
Wegański sos do burgerów w duńskim stylu z ogórkami konserwowanymi i kapustą włoską ma delikatnie pikantny smak. Po prostu pyszny do hamburgerów, kanapek lub potraw z grilla. Przed otwarciem dobrze wstrząsnąć.

SKŁADNIKI olej słonecznikowy*, sok jabłkowy z koncentratu soku jabłkowego*, 13 % kapusta włoska*, woda, 9 % ogórek konserwowy* (ogórek*, ocet spirytusowy*, cukier buraczany*, sól morska), surowy cukier trzcinowy*, ocet spirytusowy*, mąka słonecznikowa*, musztarda Dijon* (woda, nasiona GORCZYCY brązowej*, ocet spirytusowy*, sól morska), mieszanka curry* (zawiera GORCZYCĘ*), sól morska, koncentrat soku z marchwi*, skrobia kukurydziana*, białko bobu*, substancja zagęszczająca: guma guar*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1333 kJ/ 318 kcalTłuszcz: 31 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 gWęglowodany: 9,1 gw tym cukry: 7,6 gBiałko: 2,1 gSól: 1,8 g

INFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, SELER i soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze 25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Certyfikat BIO: Tak
Bezglutenowy (certyfikat): Tak
Bez laktozy: Nie
Wegetariański: Tak
Wegański: Tak
Bez glutenu w składnikach: Tak
Bez dodatku cukru: Nie

Opinie o produktach i sklepie

Opinie o produktach i sklepie