BEZGLUTENOWE BIO

SOS SOJOWY SŁODKI TERIYAKI BEZGLUTENOWY BIO 250 ml - LIMA (BP)

Dodaj recenzję
Kod: 5411788046435
Słodki, tradycyjny sos Japoński, przygotowany na bazie sosu Tamari.
SKŁADNIKIwoda, syrop ryżowy*, tamari* (woda, SOJA*, sól morska, alkohol, Aspergillus oryzae), przyprawa Mirin* (ryż*, woda, Aspergillus oryzae), skrobia kukurydziana*, ocet ryżowy*, sól morska, czosnek*, cebula*, imbir* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Słodki, tradycyjny sos Japoński, przygotowany na bazie sosu Tamari.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 665 kJ/156 kcal Tłuszcz - 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany - 36 g w tym cukry - 11 g Białko - 3,0 g Sól - 4,10 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 miesięcy i przechowywać maksymalnie w temperaturze 7 stopni Celsjusza.

Certyfikat BIO: Tak
Bezglutenowy (certyfikat): Tak
Wegański: Tak
Bez glutenu w składnikach: Tak