



BELVAS Czekoladki belgijskie - Truffle z orzechami laskowymi bezglutenowe (100g) - BIO FAIR TRADE
Truffle - czekoladki z orzechami laskowymi bezglutenowe ekologiczne - BIO
Skład: nierafinowany cukier trzcinowy*, masa kakaowa*, orzechy laskowe* (17%), tłuszcz kakaowy*, mleko pełne w proszku*, masło klarowane*, kakao w proszku*, syrop glukozowy*, woda, emulgator: lecytyna sojowa*
*certyfikowany składnik ekologiczny
Alergeny: produkt może zawierać pistacje i migdały.
Masa netto: 100g
Pochodzenie: Belgia
Kraj pochodzenia składników: Peru
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna 2287kJ/548kcal
Tłuszcz: 38,2g;
w tym kwasy nasycone: 17,7g;
Węglowodany: 44,4g;
w tym cukry: 41,4g;
Białko: 7,5g;
Sól:0,12g
Certyfikacja: BE-BIO-01 rolnictwo UE/spoza UE
Wyprodukowane przez: Chocolaterie Belvas, Chemin du Fundus 7, 7822 Ghislenghien
Dystrubutor: Bio Planet Sp. z o.o., Wilkowa Wieś 7, 05-084 Leszno, PL-EKO-07-07904
Informacje dodatkowe:
Produkt Fair Trade (72% składników)
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Data minimalnej trwałości: nie krótsza niż 3 miesiące.