Twaróg secymiński ekologiczny
Skład: eko mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii
Masa netto: ok.400g
Cena podana jest za produkt o wadze 400g. Cena będzie skorygowana zgodnie z rzeczywistą wagą produktu.
Pochodzenie: Polska
Wartość odżywcza w 100g:
wartość energetyczna: 675kJ / 161kcal
białko: 15,4g
węglowodany: 4,4g
w tym cukry: 2,9g
tłuszcz: 9,1g
w tym kwasy tłuszczowe nacycone: 6,7g
błonnik: <0,5g
sól: 0,09g
Certyfikacja: PL-EKO-04, rolnictwo Polska, PL 04081602 WE
Producent: Gospodarstwo Ekologiczne Amar Ziembiński, Nowy Secymin 5, 05-155 Leoncin
Informacje dodatkowe:
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6ºC.
Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 3 dni.
Certyfikat BIO: | Tak |
Bezglutenowy (certyfikat): | Nie |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Nie |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Nie |
Bez dodatku cukru: | Nie |
D
|
Darek 19-03-2022
Super - bardzo smaczny, można jeść bez niczego. |