*VEGART Wegańska bezglutenowa alternatywa sera gouda (220 g)
Masa netto: 220g
Producent: VEGART
Kraj producenta: Węgry
Składniki: woda, tłuszcz kokosowy, skrobie modyfikowane (E 1404, E1422, E1450), sól kuchenna, aromat (maltodekstryna, olej słonecznikowy, skrobia modyfikowana, aromat naturalny, dekstroza, sól kuchenna, ekstrakt drożdżowy, skrobia ryżowa), substancja konserwująca (sorbinian potasu).), barwniki (karoteny)
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1282/ 309
Węglowodany (g): 21,0
- w tym cukry (g): 0,1
Tłuszcz (g): 25,0
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 24,0
Białko (g): 0,1
Sól (g): 1,3
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temp. 2°C - 10°C
Produkt naturalny: TAK
Produkt wegetariański: TAK
Produkt wegański: TAK
Bez glutenu: TAK
Bez laktozy: TAK
Bez cukru: TAK
Bez sztucznych barwników: TAK
Bez konserwantów: NIE
Bez jaj: TAK
Bez orzechów: TAK
Bez drożdży: NIE
Certyfikat BIO: | Nie |
Bezglutenowy (certyfikat): | Tak |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Tak |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Nie |