



*VEGART Wegańska bezglutenowa alternatywa sera mozzarella (220 g)
Masa netto: 220g
Producent: VEGART
Kraj producenta: Węgry
Składniki: woda, olej kokosowy, skrobie modyfikowane (E1404, E1422, E1450), białko roślinne, sól kuchenna, aromat (maltodekstryna, olej słonecznikowy, skrobia ryżowa, naturalne aromaty, ekstrakt drożdżowy), substancja konserwująca (sorbinian potasu).
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1194/ 287
Węglowodany (g): 21,0
- w tym cukry (g): 0,2
Tłuszcz (g): 22,0
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 21,0
Białko (g): 1,2
Sól (g): 2,0
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temp. 2°C - 10°C
Produkt naturalny: TAK
Produkt wegetariański: TAK
Produkt wegański: TAK
Bez glutenu: TAK
Bez laktozy: TAK
Bez cukru: TAK
Bez sztucznych barwników: TAK
Bez konserwantów: NIE
Bez jaj: TAK
Bez orzechów: TAK
Bez drożdży: NIE