*VEGART Wegański bezglutenowy pudding z belgijską czekoladą (180g)
Masa netto: 180g
Producent: VEGART
Kraj producenta: Węgry
Składniki: woda, skrobia modyfikowana, mąka ryżowa, błonnik roślinny, substancja zagęszczająca (E466), sól, cukier, krem z belgijskiej czekolady 3% [olej słonecznikowy, cukier, czekolada w proszku (cukier, kakao w proszku), dekstroza, niskotłuszczowa kakao w proszku, emulgator (lecytyny SOJOWE), naturalny aromat waniliowy], odtłuszczone kakao w proszku, aromat, substancja konserwująca (sorbinian potasu).
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 469/ 111
Węglowodany (g): 23,0
- w tym cukry (g): 12,0
Tłuszcz (g): 1,4
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0,3
Błonnik (g): 0
Białko (g): 0,6
Sól (g):0,18
Alergeny: soja
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temp. 2°C - 10°C
Produkt naturalny: TAK
Produkt wegetariański: TAK
Produkt wegański: TAK
Bez glutenu: TAK
Bez laktozy: TAK
Bez cukru: NIE
Bez sztucznych barwników: TAK
Bez konserwantów: NIE
Bez jaj: TAK
Bez orzechów: TAK
Bez drożdży: TAK